Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść do platyny - przydatne skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam aktualnie s2 chciałbym wbić paltyne. Miałby ktoś dobre skrypty do postaci którymi mógłbym wejść do tej dywizji nie chodzi mi o stronke jakąś ze skryptami tylko konkretnie skrypt lub link do skrpyta. Z góry wszystkim dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Evadeee - 50$

Cass Whooping - 10$

SAC:R

Activatory i inne tego typu + jak chcesz inne skrypty to polecam scriptstatus.net :G (tak wiem, napisałeś, że nie chcesz stronek ale tutaj masz segregację skryptów wiec powinieneś się odnaleźć :F)

Opublikowano

spx dzienki a dałbyś mi do tego linki wiem że na scriptstatus.net są one w większośći ale taki co nie są płatne bo do 10 $ zapłace ale bez przesady że 50

Opublikowano

@Twirst Kolega ma rację, większa zabawa :v.

Evadeee można zdobyć za darmo.

Cass Whooping http://dek.land/store/buy.html

za darmo evadeee teraz? ciekawe :) chyba wersje sprzed 5 miechów.... nie ma już free cracked skryptów jak kiedyś, a nawet jak są to nie najnowsze wersje,a jak masz inne info to zapraszam na pw bo tutaj się nie będę kłócił. 

topic:

Polecam: Cass Whooping + SAC:R + Activator + Evadeee albo  Vayne + SAC:R+ activator  + Evadeee = wbiłem 3 konta do diamentu 3 takim ustawieniem, mida zawsze wygrywałem nie zależnie kto na mnie grał ( leblanc,zed,yasuo etc )

Opublikowano

za darmo evadeee teraz? ciekawe :) chyba wersje sprzed 5 miechów.... nie ma już free cracked skryptów jak kiedyś, a nawet jak są to nie najnowsze wersje,a jak masz inne info to zapraszam na pw bo tutaj się nie będę kłócił. 

topic:

Polecam: Cass Whooping + SAC:R + Activator  albo  Vayne + SAC:R+ activator = wbił 3 konta do diamentu 3 takim ustawieniem, mida zawsze wygrywałem nie zależnie kto na mnie grał ( leblanc,zed,yasuo etc )

O to się mylisz koleżko :3 Mam evadeee paid tak samo jak cracked oba pięknie działają 

@topic 

Najlepiej kup Evadeee i Mighty asistant łatwe elo :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Wkurwiasz mnie typie. To tak jakbyś napisał, że nie ma cracked BoL'a. Wszystko jest tylko trzeba poszukać albo popytać nawet tutaj na MPC forum. Nikt Ci tego nie poda bo nikt kto to ma nie jest takim idiotom żeby takiemu człowiekowi dawać taki skrypt. Cebulandia lvl hard, jak to powiedział pewien użytkownik nulled.io który aktualnie zajmuje się crackowaniem DeklandAIO a source RTTC już jest w necie tylko outdated. Takie coś zdecryptować to jest 5 góra 10 min roboty więc nie pierdol mi tutaj, że cracked Evadeee nie ma :)

Opublikowano

stara wersje sobie możesz w d*** wsadzić pajacu, NIE MA NAJNOWSZYCH WERSJi CRACKED PAID SKRYPTÓW ( Evadeee , DeklandAIO i Ci to mogę udowodnić, zapraszam na priva cwaniaku, bo nie będę tutaj spamował.

Opublikowano

Nie będę kontynuował tego tematu cebulo. Ponapinaj się bardziej xD

Jak sobie zencryptujesz to masz. Tyle w temacie.

Opublikowano

Ja z silvera 3 do golda 2 skoczyłem na darmowych skryptach typu:

Sida Auto Carry [free]

Evade [free]

Slay Bell Katarina [free]

Perfect Ward [free] (nie ten z BoL mods tylko z forum gdzie w odpowiedniej minucie na czacie pisze ci i pinguje gdzie postawic warda)

Są to mocne skrypty, ale nie warto zapominać o tym, że skill też się liczy :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...